9 Ekim 2010

EAT PRAY LOVE

                                                                            EAT                          

PRAY

LOVE


Bugün erkek arkadaşımla çok güzel bir gün geçirdim.Ye Dua et Sev filmi 8 ekim'de vizyona girdi.Kitabını henüz yeni bitirdim.Bugün de filmine gittik.Öncelikle şunu söylemeden geçemeyeceğim Julia Roberts hiç formunu kaybetmemiş hatta daha da güzelleşmiş.Oyunculuğu zaten muhteşem.Filme gelirsek.Kitabına göre daha akıcı ve insanda daha farklı bir duygu bırakıyor.

Filmin konusu Liz Gilbert (Julia Roberts) bir yandan kendi gerçek iç dünyasını yeniden keşfedip, onunla tekrar bağ kurarken, bir yandan da dünyayı meraklı gözlerle gezmeyi arzu eden modern bir kadındır. Boşanmasının ardından bir yol ayrımına gelen Gilbert, işinden bir yıllığına izin alarak, karakterine hiç uymayan bir şekilde güvenli limanından çıkacak, hayatını değiştirmek için her şeyi riske atacaktır. Harikulade ve egzotik seyahatleri sırasında, İtalya’da yemek yemenin yalın zevkini, Hindistan’da duanın gücünü, ve son olarak, beklenmedik bir şekilde, Bali’de ise içsel huzur ile aşkın dengesini yaşar.

Filmden çıktıktan sonra durup bi düşünüp tekrar hayatınızı gözden geçireceksiniz bence  gidip bir izleyin ben çok beğendim.

Cadde Moda

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Merak uyandırıcı! Artık benim için sinema mevsimi de geldiğine göre izlenecekler arasına girdi bile :)

yasemen k. dedi ki...

pff ben de gitmek istiyorum :) kiltlendim resmen hiçbir yere yetişemiyorum! güzel diyorsun yanii.. :) evet ktabı biraz durağan geçiyordu filmi merak ediyordum simdii daha cok merak ediyorum :))

Duygu Fedakar dedi ki...

kızlar mutlaka vakit ayırın gidin süper bi film o kadar huzur verici bi film ki anlatamam gündelik hayatın stresinden alıp götürüyor insanı izledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum:)

pelininstyle dedi ki...

Mutlaka gorecegim cok hos bir filme benziyor

Bal dedi ki...

javier bardem nasıl oluyor da bu çirkin haliyle kendini sevdiriyor vicky cristina barcelona'dan beri bu konuyu düşünüyorum :):)

Duygu Fedakar dedi ki...

Kübra;valla ne yalan söliyim banada çekici geliyor:)

antiparadiqma dedi ki...

javier bardem için kübra genç 'in düşündüğünü Barcelona Barcelona filmnde düşünmüştüm bende..
Scarlett johanson ve penelope cruze un da oynadıgı film de cok tatlıydı bence :)

Duygu Fedakar dedi ki...

evet o filmde çok güzeldi ama javier'in sanki ayrı bi çekiciligi var bana öyle geliyor:)