18 Mayıs 2011

NEDİR BU PEMBE MASKE?

 Bikaç gündür güzellik gündemine bomba gibi düşen pembe maske bakalım neymiş.Merak ettim araştırdım nasıl yapılır ne işe yarar.
   Öncelikle hiç bıçak altına yatmadan  kırışıklık ,sivilce,sivilce izleri gibi cildi deforme eden tüm sorunları ortadan kaldırmayı vaat ediyor.bunun yanı sıra sadece yüz kısmına degil kalça bölgesindeki selülit sorunu gibi problerleride çözüyormuş.Peki bunları nasıl yapıyor içeriğinde neler var.

içindekiler;
Water, ethyl alcohol, glycerine, tocopheryl acetate, bisabolol, linoleic acid, ascorbic acid, elastin, kolajen, hyalunoric acid, tea tree oil, lemonen, aloe vera oil, rose oil, apricot oil, kaoline, imidazoline urea, edta, It may contains dyes & pigments.

Tüm bu maddeler  İç ve dış etkenlerin ciltte yol açtığı yaşlanmayı önleyen pembe maske yağ ve nem dengesini düzenleyerek gençlik iksiriniz oluyor. Pembe Maske havanın mevsimsel değişiminden kaynaklanan zararlı etkileriyle ciltte oluşan nem kaybı, pullanma, hassasiyet, kızarıklıklar gibi sorunları yok ediyor. Yüzünüzdeki ve cildinizdeki su, vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlayarak tazelik ve canlılık kazandırıyor. .

Ünlüler arasındada çok tercih ediliyormuş.Öyle bir geçer zamankinin berrini yüzündeki sivilcelerden pembe maske sayesinde kurtulmuş.Bence fark çok açık ortada.


Tugba Büyüküstünde pembe maskeyi tercih edenlerden.


Önümüzdeki hafta bende sipariş vermeyi düşünüyorum.Kullanan yada fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

CADDE MODA

4 yorum:

Your style is your signature dedi ki...

Televizyonda sık sık maskenin sahtelerinin üretildiğini duyuyorum, cilde zarar veriyormuş , almadan önce sipariş vericeğin yerin güvenilirliğinden emin ol bence :)

Duygu Fedakar dedi ki...

teşekkür ederim canım uyardıgın için dikkat edicem:)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

maskeyi yapan site satıyo zaten.
güvenilirlik kısmında yine de düşündurmuyo değil.
fiyatı da ucuz olmayınca.

Duygu Fedakar dedi ki...

evet sitede bende gördüm güvenilirlik konusunda bende emin degilim araştırıcam artık:)