13 Ocak 2011

ANGELİNA JOLİE MAKYAJ SIRLARI

Her kadının en vazgeçilmez makyaj malzemesi eyeliner yada göz kalemidir diye düşünüyorum.Sürdüğümüz an biranda bakışları değiştiren bi anlam kazandıran göz kalemini nasıl kullandığımızda bi o kadar önemli.O yüzden göz kalemini en iyi şekilde kullanan angelina Jolie'yi örnek vermek istedim.



Çogunlukla ten renginde bir ruj ile kalın olan dudaklarını dahada belirginleştiriyor.Bende ten rengi ruj sürdüğümde dudaklarım olduğundan daha kalın gözüküyor bi deneyin derim.Göz kaleminide göz kapagının başlangıcından göz ucuna kadar incelerek giden bi çizgi çekmiş alt kısmına da belirgin bir şekilde kalem sürmüş.


Burada yine dikkati dudaklarına çekmek istemiş kırmızı ruj ile gayet çekici ve doğal bi görünüm vermiş.Gözlerinde de sadece rimel var.


 
En çok beğendiğim makyaj tarzı.Göz kapagı başlangıcı kalın bir şekilde çekilmiş kalem ve diplere doğru yok denecek kadar azalıyor.Kedi görünümü ile sexy bi görüntü oluşturmuş.


Gördüğünüz gibi hanımlar bi kalem yada eyelinerla sexy bi kadına dönüşebiliyoruz:) sadece doğru kullanmak çok önemli.

4 yorum:

Your style is your signature dedi ki...

bazen abartsa da ben de Kim Kardashian'ın göz makyajını begenıyorum o da Angelina gibi yüzün diğer kısımlarına hafif tonlar seçip,gözü vurguluyor ya, bayılıyorum :)

gamze a. dedi ki...

allahım bir havva kızı nasıl bu kadar güzel olabilir yaa :D

Stil Direktoru dedi ki...

valla bence burnu eski halinde olsa prim yapamazdı değil mi Simoncum

Duygu Fedakar dedi ki...

bence bu kadın her haliyle güzel:)