12 Aralık 2010

İMİTASYON KÜRK MODASI








Bu sene rengarenk kürkler bizi sıcacık tutacak.Tabiki gerçek olanlara karşıyım imitasyon kürk almanızı tavsiye ediyorum.Yoksa sex and the city deki samantha gibi petacıların gazabına uğrarsınız :)



CADDE MODA


fotolar:elle





4 yorum:

OzLm dedi ki...

Ben imitasyon kürkleri sevemedim bir türlü..tamam hayvanların öldürülmesi kürk için çok üzücü katılıyorum ama böyle kabarık kabarıp yapay yapay duruyor ya gerçek olmayanları chanel bile yapsa kötü yani..sevemedim.

bilge dedi ki...

hayatımda hiç kürküm olmadı..olmasınıda istemedim ..oğlum küçükken kürklü hanımlarla konuşmamı istemezdi hayvanları katlediyorlar diye..
aman imitasyonu moda olsun hayvanların canına okumasınlar belli bir düzeyde hanımlar şık olacaklar diye..sevgilerimi gönderiyorum sevgili meslekdaşım..

Duygu Fedakar dedi ki...

ozlm;haklısı canım imitasyonda kaliteli olan bulmak çok zor

bilge;öncelikle meslektaşın oldugum için çok mutlu oldum.Dediklerine sonuna kadar katılıyorum çocuklarında korkması gayet dogal hayvanların kürklerini insanların üstünde görüyor.İmitosyon olabilir ama gerçege kesinlikle hayır

Kürksever dedi ki...

Bu yazıdaki fotoğraflarda çok güzel kürkler var, ama ne yazık ki imitasyon kürkler bu kadar güzel durmuyor...

Öte yandan şunu hatırlatmak isterim, imitasyon kürkler, tıpkı polar, naylon, polyester vb sentetik kumaşlar gibi sonuçta fosil yakıtlardan, yani petrolden elde ediliyor. Bakın buradan ne sonuçlar çıkıyor:
1. Bu sentetik ürünler fosil yakıtlara bağlı olduğu için yenilenemeyen kaynaklar.
2. Üretimleri çevre kirliliğine yol açıyor.
3. Geri dönüştürülmeleri de çok zor, zahmetli ve pahalı. Doğada yok olmuyorlar.
4. Ayrıca doğal ürünlere göre hiç sağlıklı değiller.