31 Temmuz 2010

BEŞİNCİ CADDE




Hanımlar hazırmısınız çok az kaldı sonunda sadece kadınların hakiyemiyeti altında olacak yeni eşi benzeri olmayan bir yaşam kulubüne davetlisiniz.Ağustos ayında yayın hayatına başlayacak bu sitede neler mi var.

Öncelikle tabiki önüne geleni üye olarak kabul etmiyor davet ve referans gerekiyor.En seçkin markalardan ve en lüx hizmetlerden %70 e varan indirimle yararlanmamızı sağlıyor.

Diger sitelerden farkı ne dediğinizi duyar gibiyim.En önemlisi ve en güzel olanı kesinlikle erkek üye kabul etmiyor tamamen dişisel bi site yani biz bizeyiz kızlar =) sadece alışveriş degil kadınlara özel kişisel bakım,gece kulubleri,cafe restaurant hizmetleri ,fitness üyelikleri,konser biletleri gibi hizmetlerden yararlanabiliyoruz.

Ee ne duruyoruz bayanlar sizde seçkin hizmetlerden yararlanıp kendinizi özel hissetmek istiyorsanız site açılmadan önce ön üyelik kabul ediyor.Açılıştan önce üye olursanız 5 tl hediye çekiyle birlikte alışveriş yapabileceksiniz.Ön kayıt için  BEŞİNCİ CADDE Blogundan takip için BEŞİNCİ CADDE BLOG adresinden ulaşabilirsiniz.



CADDE MODA


.

Hiç yorum yok: