3 Şubat 2010

SEVGİLİLER GÜNÜ MEKANLAR

...360...
Eğer tercihiniz 14 Şubat gününü doyasıya yaşamak ve gününüzü değerlendirmekse 360istanbul’un muhteşem manzarasında keyifli ve eğlenceli bir öğle yemeği ile kutlama yapabileceksiniz. A la carte olarak seçeceğiniz muhteşem yemekler ve içkiler eşliğinde güzel bir gün batımı manzarasından akşamın keyfine kendinizi bırakacaksınız. Yine özel sürprizler sizi şaşırtacak.
Sevgililer günü özel kutlamanız için 360istanbul’un keyifli alternatiflerinde aradığınız her şeyi bulacaksınız. Üstelik 360istanbul’un sizlere sürpriz hediyeleri de olacak. Siz de 360istanbul’da sevginizi dilediğiniz gibi anlatmak için şimdiden yerinizi ayırtın.
Sevgililer günü özel akşam yemeği kişi başı 200 TL (13 Şubat Cumartesi ve 14 Şubat Pazar)
Rezervasyon için;

Nurgül Evgin - 360 İstanbul

0212 251 10 42-43

533 691 0 360
http://www.360istanbul.com/.com


...Anjelique...
Anjelique Sevgililer Günü’ne Özel, 1 Geceliğine kapılarını açıyor…

Anjelique, sevgililer günü için hazırlanmış özel menüsüyle, boğaz manzarası eşliğinde Ortaköy’deki mekanında sevgilileri ağırlıyor.

Bu özel geceyi romantik bir ortamda, boğaz manzarası eşliğinde kutlamak isteyen çiftler için Anjelique farklı bir menü hazırladı.

ANJELIQUE SEVGİLİLER GÜNÜ MENÜSÜ

Amuse Bouche

Bay

Karides ve kuşkonmazlı fırınlamış domates çorbası

Bayan

Füme yerelması velüt; trüf aromalı yengeç topları

Başlangıç / Starter

Somon balığı ceviche ve bal glaze deniz tarakları; avokado dilimleri ve amber çiçeği sos

Ana Yemek / Main courses

Karamelize dana filetosu; patates “quenelle” , taze kereviz konfit ve nar sos

Tatlı / Dessert

Yumuşak çikolatalı macaron, mandalina sorbe ve çilek sos

Kişi başı ½ şişe şarap ve set menü yemek ile 150 TL

Anjelique

Muallim Naci Cd. Salhane Sk. No:5 Ortaköy

T. 0212 327 28 44 – 45

anjelique@istanbuldoors.com

www.istanbuldoors.com


...Günay Restaurant...
Funda Arar ve Kubat Sevgililer Gününde Günay Sahnesinde,
Türkiye’nin en güzel ses sanatçılarından Funda Arar ile Kubat 14 Şubat Sevgililer Günü'nde İstanbul'un elit mekanı Günay Restaurant'da olacak…
Günay Restaurant sevgililere özel bir mönü de hazırladı. Aşk'larını taze ve diri tutmak isteyenler için özel hazırlanan gece bir ömür boyu unutulmayacak sürprizlerle dolu olacak.
Büyükdere cad.
Beytem Plaza No:22/A
Şişli /İstanbul
0212 230 33 33

...Hilton İstanbul...
İstanbul’un ödüllü fine dining mekanı The Roof Restaurant, enfes Boğaz manzarası eşliğinde sevgililere Şef Andreas Scheuregger tarafından hazırlanan afrodizyak etkili Sevgililer Günü mönüsü ile ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak. Özel aşk kokteylleri ve kanepeler eşliğindeki karşılama ve canlı müzik eşliğindeki bu yemek kişi başı 165 TL. Bosphorus Terrace Restaurant’daki özel lezzetlerin tadını ise bir aşk kokteyli dahil kişi başı 105 TL’ye çıkarabileceksiniz. Ayrıca sevgilinize bu güne özel alternatif bir hediye vermek istiyorsanız, çiftlere özel olarak hazırlanan masaj paketlerini tercih edebilirsiniz. Hilton Istanbul’da konaklayarak aşkını tazelemek isteyenler, Bosphorus Terrace Restaurant’da akşam yemeği, ertesi gün açık büfe kahvaltı ve odadaki sürprizlerden oluşan 189 Euro+KDV’den başlayan cazip konaklama paketini kaçırmayın.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:

Hilton İstanbul: 0212 315 60 00

...Kenan Doğulu Sevgililer Günü Partisi...


Sevgililer gününde Kenan Doğulu, Refresh the Venue sahnesinde dinleyicileriyle buluşuyor.
14 Şubat'ta sevdiğiniz kişiye verebileceğiniz en güzel hediye, Kenan Doğulu'nun aşk şarkıları eşliğinde Refresh the Venue'nün loş ve rahat ortamında geçireceğiniz romantik bir gece olacaktır. En güzel aşk şarkılarının sesi Kenan Doğulu o gece şarkılarını sevgililer için seslendirecek. Loca ve bistrolarda kırmızı şarap ikramıyla içinizi ısıtacak bu yılın en romantik ve özel gecesini kaçırmayın.
Sınırlı sayıdaki loca ve bistro rezervasyonu için: 0212 346 2060
Bilet Fiyatları:
Ayakta: 85,00 TL
Bistro (2 Kişilik): 200,00 TL

...Kızkulesi...
Kızkulesi’nde “aşk” bir başkadır...
14 Şubat Sevgililer Günü efsanesini Tarihi Kızkulesi’nin eşsiz atmosferinde yaşayın
İstanbul 2010 Dünya Kültür Başkenti’nin en önemli simgelerinden birisi olan Kızkulesi Sevgililer Günü için misafirlerine özel bir program hazırladı.
Tarih boyunca efsanevi aşklara konu olan Kızkulesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı özel menüsünü; Boğaz manzarası ve Pınar Seli & Grup Naviga’ nın eşsiz yorumuyla, çiftlere romantik bir gece eşliğinde sunuyor. Ayrıca bu özel gecede Kızkulesi’nin misafiri olan bir şanslı çift, Ariş Pırlanta’dan sürpriz bir hediye kazanacak.
14 Şubat gecesini sevdikleriyle birlikte içkilerini yudumlayarak geçirmek isteyenler, Kızkulesi Kuledebar’ da, 360 derece İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde romantik bir 14 Şubat gecesi yaşayabilirler.
Dünyada eşi benzeri olmayan konumu, 2500 yıllık tarihi ve yüzyıllardır anlatılan aşk efsaneleriyle İstanbul’un imzası Kızkulesi’nin eşsiz atmosferi altında aşklarını ölümsüzleştirmek isteyenler, Sevgililer Günü Programı hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için www.kizkulesi.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 0216 342 47 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

...Mövenpick Hotel İstanbul...
Sevdiğinizle uzun ve keyifli bir akşam yemeği yiyecek ama aşkın tadına doyamayacaksınız. Sevgililer Günü yemeği kişi başı, bir kadeh yerli köpüklü şarap ve KDV dahil 140 TL’dir.
Sevgililer Günü Konaklama Paketi
Romantik akşam yemeğinin ardından gecenin büyüsünü devam ettirmek ve beş yıldızlı konforun keyfini çıkarmak isteyen çiftler için hazırlanan Sevgililer Günü konaklama paketinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta açık büfe kahvaltı, odada şarap ve çikolata ikramı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzinin ücretsiz kullanımı bulunuyor. Konaklama paketi iki kişi için KDV hariç 109 Euro. Hem yemek hem de konaklama olarak Mövenpick Hotel Istanbul’u tercih edenler ise KDV hariç 230 Euro’luk paketten yararlanabilirler.
Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

...Serdar Ortaç...
SERDAR ORTAÇ “SEVGİLİLER GÜNÜ”NDE Suada Club Galatasaray Adası’nda
Her sene Sevgililer Günü’nü farklı sürprizler ile kutlamak isteyenlerin alternatifsiz tek adresi Suada Club’ta bu sene Serdar Ortaç sahne alacak. “Bu yıl Sevgililer Günü’nü en özel “biz” kutlayalım diyorsanız Suada Club’ta gerçekleşecek olan Serdar Ortaç konseri kaçmaz.
Sevgileriler Günü’nü Suada Club’ta ister yalnız, ister arkadaşınız, isterse sevgilinizle geçirebilirsiniz. “Aşkı ve sevgiyi” her boyutuyla yaşayacağınız Serdar Ortaç konserinde hem eğlenceli ve hem de farklı bir ambiyans sizleri bekliyor olacak.
Unutmayın, sevdiğinize vereceğiz en güzel hediye birlikte eşlik edeceğiniz şarkılarla hislerinizi ifade etmektir.
Yemek, Loca, Stand rezervasyonlarınız için:
Suada Club - GALATASARAY ADASI
Kuruçeşme İSTANBUL
0212 263 73 00 – 0212 263 73 33
0549 253 31 29 – 0549 403 29 42
Yer:Su Ada Club (Galatasaray Adası)
Kuruçeşme Caddesi, Galatasaray Adası, Ortaköy
İstanbul
Tarih : 14 Şubat 2010 Pazar 22:30
Fiyat : 113,00 TL
Bilet Satış Yerleri :Biletix




Hiç yorum yok: